Please wait...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
14 days right of return
FREE EU SHIPPING for orders over 100 €
eilun FT012 RC-pikavene 45 km/h maksiminopeudella

More Views

Feilun FT012 RC-pikavene 45 km/h huippunopeudella

Jopa 45 km/h nopeuteen tyynellä säällä kiihtyvä vesijäähdytteinen Feilun FT012 RC-pikavene on jokaisen mökkilaiturin varma ylpeys!

Be the first to review this product


Availability: Out of stock

€119.00
Nelikanavaisella 2,4 GHz radiolla varustettu Feilun FT012 tarjoaa huiman RC-veneilykokemuksen kaikille vauhtia etsiville harrastajille.

46 cm mittainen, huipputehokkaalla moottorilla 1800 mAh Litium-polymeeriakulla varustettu kilpavene ei jätä ketään kylmäksi.

Veneen kaksoisrunkorakenne tekee siitä käytännössä uppoamattoman. Lisäksi kaatuessa tämä on mahdollista kipata pakin avulla oikein päin, mikä säästää pilotin monelta turhalta soutuvenereissulta.

Vene toimitetaan heti ajovalmiina pakettina. Sinun tarvitsee vain ladata tämän mukana toimitetettu akku täyteen virtaa, ja asettaa ohjaimeen kuusi AA-alkaliparistoa (paristot ostettava erikseen)

HUOM! veneessä on kosteussensoriin perustuva turvakytkin - tämä ei siis lähde käyntiin ennen kuin tämä asetetaan veteen.

HUOM 2! Vene täytyy asettaa veteen välittömästi sen jälkeen kuin tämän ohjaimeen kytketään virta. Muutoin veneen ja ohjaimen paritus ei onnistu, eikä vene reagoi ohjaimeen.

Edelliset huomioon ottaen takaamme tämän veneen omistalalle huiman hauskoja veneilyhetkiä vesistöille sijoittuvan RC-harrastuksen parissa!


Tuotteeseen liittyvä esittelyvideo

Tekniset tiedotNo
Pakkauksen sisältöNo
Testit ja vertailutNo
EANNo

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Feilun FT012 RC-pikavene 45 km/h huippunopeudella

Product Questions

No questions yet. Be the first to ask the question!
More great toys and games
Superkauppa verkkokaupan maksutavat