Please wait...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
14 days right of return
FREE EU SHIPPING for orders over 100 €
Xiaomi USB-ilmankostutin VH 420ML

More Views

Xiaomi USB-ilmankostutin VH 420ML

Pienikokoinen, mutta yllättävän tehokas ultraääni-ilankostutin on erinomainen apu kuivasta sisäilmasta kärsivälle. Pieni, käytännöllinen ja tyylikäs muotoilu tekeväti Xiaomi -ilmankostuttimesta erinomaisen kaverin vaikkapa yöpöydälle tai työpisteelle.

Be the first to review this product

Finland stock: 9 pcs, ships in 1 weekday

€24.90
Tehokas Ilmankostutin on varustetu 420 ml veisäiliössä, jonka avulla ilmankostutin toimii 10 tuntia keskeytyksettä. Vaihtoehtoisesti voit kytkeä ilmanksotuttimeen intervallimoodon, jossa tämä on aina päällä 3 sekuntia, pitäien tämän jälkeen 3 sekunin tauon. Tällöin ilmankostuttimen vesisäiliöst riittää kosteutta jopa 24 tunniksi ilman tarvetta välitäytölle.

USB-liitännästä virtansa saava ilmankostutin toimitetaan ilman USB-virtalähdettä. Virtalähteenä toimii kuitenkin mikä tahansa USB-liitännällä varustettu virtalähde, kuten vaikkapa tavallinen matkapuhelimen laturi.

Kiitos ilmankostuttimen nerokkaan kansimekanismin, tämä on täysin vedenpitävä. Vesi ei valu ulos ilmankostuttimesta vaikka se kaatuisi tai putoaisi lattialle. Tämän vuoksi ilmankostutin on turvallinen käyttää myös esimerkiksi työpöydällä tai lastenhuoneessa.

Laitteessa on automaattinen virransammutus. Kun vesi säiliössä tyhjenee, virta sammuu automaattisesti, suojaten kostuttimen mekaniikkaa.

Ilmankostuttimen mitat: 100 x 126 mm, paino 237 grammaa.
Teho 2 Wattia
Tekniset tiedotNo
Pakkauksen sisältöNo
Testit ja vertailutNo
EANNo

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Xiaomi USB-ilmankostutin VH 420ML

Product Questions

No questions yet. Be the first to ask the question!
Customers Who Viewed This Also Viewed
Superkauppa verkkokaupan maksutavat