Please wait...

Tuote {{var product.name}} lisättiin ostoskoriin


Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping
View cart & checkout
14 days right of return
FREE EU SHIPPING for orders over 100 €
All Wood -herätyskello

More Views

All Wood -herätyskello

Erityisen hyvin hillitysti sisustettuun makuuhuoneeseen sopiva All Wood -puupalikka-herätyskello on paitsi tyylikäs ajannäyttäjä, niin myöskin tyylikäs sisustuselementti

Be the first to review this product


Availability: Out of stock

€26.90
Ajannäytön lisäksi kello on varustettu lämpömittarilla sekä päivämääränäytöllä. Kellon hertysominaisuus on myöskin varustettu kolmella eri herätysäänellä, joista voit valita mieleisimmän.

Kellon näytön kirkkautta on mahdollista säätää 4 eri kirkkaudelle. Näyttö myöskin himmenee automaattisesti 18:00 - 07:00 aikavälillä, jotta tämä ei olisi hämärän aikaan häiritsevä. Näyttö voidaan myös kytkeä ääniaktivoitavaksi siten, että kellotaulu on oletusarvoisesti kokonaan pimeä, ja aika näytetään ääniaktivoidusti, esimerkiksi käsiä taputtamalla tai kellon koteloa kopauttamalla.

Kello saa virtansa mistä tahansa USB-muuntajasta. Kellon mukana toimitetaan tarvittava USB-paapeli, mutta USB-virtaähde on ostettava erikseen. Tai jos sinulla lojuu nurkissa mikä tahansa vanha USB-laturi niin se käy mainioisti. Täysin saumattomalta näyttävä puuherätyskello on valmistettu viilutetusta MDF-levystä.
Tekniset tiedotNo
Pakkauksen sisältöNo
Testit ja vertailutNo
EANNo

Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: All Wood -herätyskello

Product Questions

No questions yet. Be the first to ask the question!
Superkauppa verkkokaupan maksutavat